ellipse

DJBroadcast crowdfundcampagne: Masterclass voor dance professionals

Crowdphoto

DJBroadcast crowdfundcampagne: Masterclass voor dance professionals

Bij Het Kantoor van de Nacht in de A’DAM Toren kan je als danceorganisatie, artiest of agency aankloppen voor juridisch advies. Ook kan je er terecht met vragen over verzekeringen voor events en artiesten. Het Kantoor van de Nacht dient als platform en netwerk dat de professionele aspecten van onze nacht-, club- en festivalcultuur belicht en is een initiatief van Schipper Legal (nachtadvocaat Bjorn Schipper) en No Risk Events (verzekeringsspecialist Maarten van Denderen). Samen bieden ze ten behoeve van de #DJB4LIFE crowdfundcampagne een unieke masterclass aan.

Bjorn en Maarten geven twee uur lang college. In het eerste deel laten ze zien op welke juridische aspecten je moet letten wanneer je een clubavond of een festival organiseert. Of waar je aan moet denken wanneer je aan de weg timmert als artiest. En tegen welke juridische valkuilen lopen management- of boekingsagentschappen aan? Het tweede deel van de masterclass staat in het teken van verzekeren. Hoe kan je je als organisatie of artiest verzekeren voor allerhande risico's, van slecht weer tot ongevallen tot annulering van boekingen?

De masterclass vindt op een later te bepalen datum plaats in Het Kantoor van de Nacht in de A'DAM Toren. Er is plaats voor twintig deelnemers. Door een donatie van vijftig euro ten behoeve van onze crowdfundpagina te doen verzeker (ha!) je jezelf van een plek. Meer doneren mag natuurlijk ook. Als je je inschrijft, kan vooraf al je vragen, ervaringen of onderwerpen met Bjorn en Maarten delen als je denkt dat deze van meerwaarde zijn voor de masterclass.

more insights

View all